Показано 1–12 із 18

Показати 100

Показано 1–12 із 18

Навісні шафи

Шафа це один із найважливіших видів меблів у ванній. Адже ванна кімната, це те місце, де збираються всі і все. І без шафи, тумбочки, пенала або хоча б якоїсь полиці буде туго. Адже зазвичай у ванних у нас перебуває найрізноманітніша побутова хімія, особисті засоби гігієни, причому чим більше членів сім’ї, тим більше їх, та інші речі. Грамотно організувати місце у ванній допоможуть навісні шафи. Але також варто пам’ятати, що будь-які меблі у ванній мають бути не тільки практичними у використанні, а й вливатися у весь інтер’єр. Про це варто пам’ятати під час вибору навісної шафи для ванної кімнати.

Якими бувають навісні шафи для ванної кімнати?

– закриті – у таких шаф є дверцята, які приховають весь вміст від сторонніх очей;
– відкриті – такі варіанти найчастіше використовують для створення оригінального декору;
– комбіновані – поєднують у собі відкриту і закриту частини.

Види навісних шаф у ванну кімнату

Класична навісна шафа – це найпоширеніший вид, зазвичай це прямокутна або квадратна шафа з двома дверцятами. Також можуть бути присутніми висувні шухляди.
Кутова навісна шафа – це ідеальний вибір для невеликої ванної з обмеженою площею, але вона менш містка;
Горизонтальна навісна шафа – це зазвичай невисокі моделі, за те по довжині вони можуть бути від стінки до стінки.
Дзеркальна навісна шафа – чудовий варіант для розміщення над раковиною.

Де купити навісну шафу у ванну кімнату?

Магазин uvvis.com.ua пропонує багатий асортимент цих меблів для ванної. Є найрізноманітніші варіанти навісних шаф шириною 40 см, 50 см, 55 см і 60 см.

Наші навісні шафи для ванної кімнати виготовлені з МДФ, вкритого кількома захисними шарами, включно з шаром вологостійкої фарби. У підсумку, вони здатні витримувати 80% вологість. Ба більше, Вам не доведеться нічого збирати, оскільки вони йдуть зібрані вже з заводу.